Studio

In september 2018 is RICK’s Rockplein verhuisd naar Wilhelminasingel 12 in Weert. Deze verhuizing maakte het mogelijk dat we een studio konden realiseren met 3 recording ruimtes, allen voorzien van een raam zodat semi- live spelen mogelijk is. Verder is er, dankzij de digitale techniek,  de mogelijkheid om vanuit elk lokaal in het gebouw opnames te maken.

Dit biedt mogelijkheden voor bands, singer-song writers, solo artiesten, grote bands en orkesten in alle stijlen, van pop/rock tot carnaval en klassiek!

  • diverse drumstellen en diverse percussie (ook concertpauken, marimba’s en xylophone)
  • diverse gitaarversterkers (vox,  laney, engl)
  • diverse gitaren (fender, yamaha,)
  • synth’s en epiano (yamah, roland, korg)
  • concert vleugel

TARIEF:
Wat kost het? Dat is natuurlijk een vraag die snel bij iedereen te binnen schiet. De winst die je meteen al kunt maken is dat je met de complete band aan de slag gaat ipv één voor één, wat veel tijd (en geld) scheelt.
De basisprijs voor een song opnemen met de complete band, het mixen, samen beluisteren en bijstellen en tot slot masteren is €320,= incl. btw.
Wil je meer songs opnemen dan maken we graag een passende offerte!

VIDEOCLIP:
Je promo als artiest kan eigenlijk niet zonder een mooie videoclip. Als het studiowerk erop zit kunnen we voor jou aan de slag gaan met de camera’s. We nemen diverse shoots met verschillende camera posities en creëren voor jou een coole videoclip. Uiteraard komt de afgemixte audio onder de film met als resultaat een gave clip!

Heb je meer info nodig of heb je nog vragen, laat het ons weten via onderstaand formulier!

ENKELE VOORBEELDEN:
http://muziekcollectiefnederweertlive.nl/dit-is-nederweert-live/
6 to 10
The Grande
Empty Idea
Fonkie Monkie